Skip to main content

Medlemsförmåner

Som medlem får ni ta del av våra samarbetspartners rabatter på produkter och tjänster. Vi arbetar kontinuerligt med att expandera denna del och att pressa priserna mer. Tipsa oss gärna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om vad du vill att vi förhandlar fram för rabatter.

Mer info bakom medlemsinloggning

För att ta del av ytterligare infomation om de förmåner du vill använda dig av som medlem, så loggar du in på vår hemsida. Dina inloggningsuppgifter får du av oss på Riksförbundet. Bakom inloggning ser du mer information om varje förmån, samt de kontaktuppgifter och medlemskoder som behövs. När du kontaktar våra samarbetspartners för att aktivera en förmån så kommer de att stämma av med oss att medlemsavgiften är betald. Därefter kan du gå vidare. Ha alltid ditt medlemsbevis tillgängligt.  

Juridisk hjälp till förmånligt pris

Som medlem har du möjlighet att få kostnadsfri juridisk telefonrådgivning av oss. Tänk på att använda dig av denna möjlighet om du är osäker inför avtal eller beslut. Det är alltid bättre att tänka efter före.

Inom ramen för medlemskapet i Bostadsrättsägarnas Riksförbund ingår möjlighet till juridisk hjälp enligt den taxa försäkringsbolagen anger för hemförsäkring. Det innebär att ditt försäkringsbolag generellt täcker större delen av juristens arbete. Dessutom säkerställer vi att juristen har rätt kompetens för ärendet. Välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du har frågor.

Bildombudsmannen Staffan Teste

Staffan Teste Bildombudsmannen AB har sedan 2016 hjälpt bostadsrättsinnehavare och medlemmar hos Bostadsrättsägarnas Riksförbund med olika problem och tvister. Telefonrådgivning sker utan kostnad. Är det större mål som omfattas av bostadsrättsägarens rättsskydd i hemförsäkringen, accepteras den ersättning som försäkringsbolagen anger. Staffan Teste har stor erfarenhet av att hjälpa medlemmar i Bostadsrättsägarnas Riksförbund.

Han har arbetat med juridiska frågor sedan 1995, och specialiserat sig på bland annat upphovsrättsfrågor. Bolaget har varit ombud i över 1 000 tvister och uppemot 200 domar i domstol varav 6 mål i Högsta domstolen, som i två fall vunnits av Testes klienter, se www.bildombudsmannen.se samt ett mål i Europadomstolen. Genom åren har Teste också framgångsrikt varit ombud i bostadsmål, fastighetsmål (vunnit två mål i mark- och miljööverdomstolen, Svea Hovrätt), fastighetsdomstolen och kammarrätten.

Mer info om Staffan Teste hittar du här:  http://www.bildombudsmannen.se/sv/content/staffan-teste-jur-kand