Skip to main content

Varför medlemskap

När du är medlem i vår organisation blir din vardag både tryggare och enklare. Fördelarna med medlemskapet är många.

Som medlem hos Bostadsrättsägarna erhåller du:
1. En röst som tillvaratar dina intressen
2. Tillgång till rådgivare inom rätt sakområde
3. Rabatter och förmånliga avtal
4. Kontinuerlig information

Det kostar bara drygt en tjuga på månad!

En röst som tillvaratar bostadsrättsinnehavarens intressen

Alla behöver vi en röst som tillvaratar våra intressen och bevakar dessa. Detta gör vi genom att uppvakta politiker, bevaka lagförslag samt uppvakta aktörer som arbetar med bostadsrättsinnehavare och bostadsrättsföreningar på olika sätt. Vi arbetar med att skapa opinion och uppmärksamma media på orättvisor för bostadsrättsinnehavare. Vi brinner för våra medlemmar och branschen. Ditt medlemskap gör att vi kan fortsätta vårt arbete. 

Tillgång till rabatterad rådgivning av sakkunnig inom rätt område

Att få rätt hjälp vid rätt tillfälle av rätt person är inte alltid lätt. Som medlem ser vi till att du får kontakt med rätt sakkunnig inom det område du har frågor kring. Dessutom får du detta till kraftigt rabbaterat pris som ett led av ditt medlemskap. Vi har för våra medlemmars skull tecknat förmånliga rabattavtal med de vi handplockat, och som vi anser vara specialister på bostadsrätt inom just sitt område. Det handlar om allt ifrån jurister och ekonomer till hantverkare och besiktningsmän.

Du når oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och 08-778 78 14

Trygghet, råd och stöd

Du får dessutom en ökad trygghet i vardagen. Hos oss finns alltid någon att kontakta om du behöver råd och stöd. Vi står redo att hjälpa dig med det vi kan. På så vis kan du bättre förebygga olika situationer som kan uppstå, samt få hjälp om något redan skett. Bli medlem hos oss både för din egen skull, men också för att stödja det arbete som vi gör för branschen. Ditt medlemskap gör att vi kan fortsätta vårt arbete. 

Du hittar ansökningsformulär under Ansökan om medlemskap.